"​In momentul in care ne limitam riscam sa nu mai evoluam - este motto-ul după care am trăit si am învățat una din cele mai frumoase meserii din lume , cea de bucătar. Am învățat si învăț încă pentru a împărtășii cunoștințele mele si altora interesați sa practice aceasta minunata meserie

Vezi detalii

Plin de inițiativa, cu un spirit didactic bine organizat, cu o gândire antreprenorială concentrată pe creativitate și inovație, pasionat de gastronomie și foarte motivat, cu implicare directa in formarea profesionala, educationala la Horeca School, pregătit pentru provocările actuale..

Vezi detalii

Tanara profesionista pasionata de cofetarie, Emilia Maxim a calatorit in colorata Italie pentru a lucra ca Pastry Chef alaturi de unii dintre cei mai buni chefi stelati ai Italiei de sud: Chef Paolo Cappuccio si Chef Felice Lo Basso.

Vezi detalii

A reusit deja sa-si creeze un nume in lumea iubitorilor de dulce din Bucuresti, dupa ce a studiat patiseria in Franta si a obtinut o diploma extrem de pretioasa de la Scoala de Cofetari din Montbeliard.

Vezi detalii

COFETAR SEF/FORMATOR , absolvent Horeca school in anul 2012, Mircea Banu , revine in team la Horeca School ca formator/trainer cu module proprii in cadrul cursului cofetar/patiser.

Vezi detalii

Este o artistă, ce și-a concentrat atenția pe latura estetică în cofetărie, iar pictura și desenul sunt două pasiuni conexe ce o ajută să își dezvolte constant imaginația.

Vezi detalii

Chef Nico Lontras este unul dintre cei mai buni bucătari români. Nu o spunem doar noi, ci majoritatea covârşitoare a colegilor săi de breaslă. S-a întors în România în toamna lui 2013, după o îndelungată perioadă de experimentare în Germania, Irlanda, Estonia și Norvegia.

Vezi detalii

Chef Johnny Susala este unul dintre cei mai experimentati si talentati chefi romani din noua generatie. Are o abordare creativa a gatitului, iar experienta si imaginatia le imbina cu pasiunea si respectul fata de ingrediente.

Vezi detalii

Chef Mihai Toader a fost unul din primii concurenți ai Masterchef care s-au făcut remarcați. Pasionat de bucătărie încă din liceu și continuându-și pasiunea și mai târziu în facultate, a știut să prindă trenul care îl ducea către bucătăriile profesioniste.

Vezi detalii

Chef Ştefan Popescu este Executive Chef al Hotelului Pullman, recunoscut ca unul dintre bucătarii de top ai României, cu o specializare în patiserie-cofetărie la prestigiosul Institut Paul Bocuse din Franţa (Restaurantul Paul Bocuse deţine 3 stele Michelin). A fost premiat în cadrul Galei Food&Bar 2

Vezi detalii

Culinary artist, nascut in sud estul Frantei, regiune cu un patrimoniu culinar al celor mai cunoscute tipuri de foie gras, cognac Armagnac si vinuri de Bordeaux, Stephane Mora . face parte din echipa care a deschis restaurantul Heritage in Bucuresti.

Vezi detalii

Corina Toma o personalitate de exceptie, specialist in comunicare a urmat studii de specialita in Las Vegas la CEO Space, licentiata Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, SNSPA.

Vezi detalii

Cornelia Toma, prima femeie somelier din Romania si membru fondator Asociatia Somelierilor din Romania, este si autoarea Caietului Ospatarului, un manual complex necesar in scolile de formare profesionala.

Vezi detalii

Nu reinventez eu bucataria! Ci cred ca fiecare chef isi face o linie de gastronomie. Eu m-am format putin mai mult pe gastronomia frantuzeasca, dar nu sunt cramponat total in ea, ci pot sa deviez si catre alte directii, cu alte arome etc. Aici este tot secretul.

Vezi detalii

„Bucătăria e viata mea!“

Vezi detalii
Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri