CHEF CEZAR MUNTEANU VA CONDUCE ECHIPA MANAGERIALA LA HORECA SCHOOL

Plin de inițiativa, cu un spirit didactic bine organizat, cu o gândire antreprenorială concentrată pe creativitate și inovație, pasionat de gastronomie și foarte motivat, acesta este noul general manager cu implicare directa in formarea profesionala, educationala la Horeca School.

CHEFI INTERNATIONALI LA HORECA SCHOOL 2019

Chefi internationali de renume mondial vor sustine fiecare cate un MASTERCLASS pe parcursul anului 2019 la Horeca Culinary School. Tematica este variata si foarte actuala cu multe elemente tehnice noi si preparate sustenabile in zona de productie a laboratoarelor de cofetarie dar si a evenimentelor

ROMHOTEL 21-24 FEBRUARIE 2019

Va invitam sa interactionati in cadrul expozitiei ROMHOTEL cu programele noastre in periada 21-24 februarie la Romexpo. Horeca School este prezenta in calitate de partener oficial ROMHOTEL.

FRANK HAASNOOT IN PREMIERA IN ROMANIA

THE FLAVOURS OF PASSION tema masterclass-ului cu care vine renumitul pastry chef Frank Haasnoot in Romania la Horeca School in perioada 28-30 Martie 2019

CHOCOLATE ART By Chef Diego Lozano

Renumitul pastry chef, finalist World Chocolate Masters in 2015, ciocolatier si cofetar cu o vasta experienta in domeniu, Diego Lozano ne propune un program de curs despre arta de a lucra cu chocolata.

MASTERCLASS SOUS VIDE & PLATING FOR INNOVATING CHEF

In premiera la Horeca School, master Chef Ciprian Nicolescu, Senior Lector, va sustine un Massterclass intensiv de 2 zile in care vei acumula corect cunostinte de utilizare a echipamentelor pentru gatire la sous vide la nivel pro.
Demo cu tehnici moderne de plating.

BEDROS KABRANIAN VIENNOISERIE MASTERCLASS

Nordic Champion in baking , BEDROS KABRAIAN direct din Suedia in exclusivitate la Horeca School cu un curs Viennoiserie si specialitati de paine.

Hans Ovando, cel mai bun cofetar din America de Sud

Echipa națională a cofetarilor din Chile, care s-a autointitulat La Roja Dulce, a câștigat Copa Maya din cadrul Sirha Mexico. Copa Maya este cea mai importantă competiție destinată cofetarilor din America de Sud, iar echipa câștigătoare va reprezenta continentul la Coupe du Monde du Patisserie din 2

INTERNSHIP PLATIT IN SPANIA -INSULA MENORCA

Acum ai ocaziia sa exersezi si sedimentezi tehnicile de lucru dobandite in timpul cursurilor la Horeca School. O practica de vara platita , in Spania- Insula Menorca oferita de partenerii nostrii din Spania.

HANS OVANDO MASTERCLASS

Sub îndrumarea celui mai bun profesor din domeniul patiseriei de cel mai înalt nivel, veți reproduce un nou program de deserturi făcute în forme avangardiste și culori uluitoare.
Pastry Chef , master chocolatier of Spain, Champion of World Chocolate Masters Spain,

Horeca School incheie un parteneriat cu Electrolux

Furnizorul de echipamente Electrolux sustine centrul de formare profesionala Horeca School in specializarea si perfectionarea celor care doresc sa urmeze o cariera in gastronomie. Furnizorul doteaza scoala de cooking cu echipamente performante de gatit, care sa garanteze calitatea preparatelor prega

COOKING CLASS PERSAN MENU by CHEF Mehrzad

Un nou curs dedicat celor care vor sa -si petreaca timpul in mod placut exersand meniuri din bucataria internationala.
WORKSHOP CULINAR CU PREPARATE DIN BUCATARIA IRANIANA. Vom pregatii sub indrumarea si supravegherea Chef Mehrzad preparate din bucataria iraniana, apoi le degustam impreuna .

Karim Bourgi vine pentru prima dată în România la Horeca School

Horeca School îl aduce la București, în perioada 11-14 aprilie pe celebrul cofetar Karim Bourgi, aflat pentru prima dată în România.

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri