Data: 2019-09-26 09:30
Durata: 3 zile
Data:
2019-09-26 09:30
Categoria:
Curs Cofetar/Patiser
Durata:
3 zile
Locuri dispoinibile:
1
Pret:
595 EURO
Locatii:
Bucuresti
Informatii utile:

EXCLUSIV LA HORECA SCHOOL!! BEDROS KABRANIAN

Locurile se ocupa foarte repede, inscrie-te acum la tel 0730882288

BEDROS KABRANIAN  MASTERCLASS

CROISSANT { R } EVOLUTION

26/27/28 SEPTEMBER  2019

Master baker Bedros Kabranian traieste si lucreaza in Suedia. Pe parcursul carierei sale profesionale a ajuns unul din cei mai buni bakeri din lume.

De curand a fost decretat de catre UIBC "the second world baker of the year 2019" !!!

Revine in Romnia la Horeca School cu un curs exceptional, in exclusivitate la Horeca Culinary School.

 

 

  Titlurile obtinute:

*Member in "The Swedish National Baking Team" since 2015/ Medlem i Bagarlandsget

*Regional Culinary World Cup Worldchampion with Stockholm Culinary Team 2014-2018

*Nordic Champion in baking 2015 (Nordic Bakery Cup)

*(individual)Nordic Best Viennese pastry 2015 (Nordic Bakery Cup)

*Finalist in Swedish "Baker of the year " 2016 (Svenska Mästerskapen)

*Nordic Champion in bakeing 2016 (Nordic Bakery Cup)

 

 

Curs participativ in  cadrul caruia vom invata :

  • BRIOCHE BEIGNETS (DOUGHNUTS)
  • BRIOCHE A TETE/LOAF
  • BRIOCHE CUBE
  • LAMINATED BRIOCHE/ BUTTERFLY
  • CHOCO- SHOCK PAIN AU CHOCOLAT
  • CROISSANT BICOLOR
  • THE CUBE (LE CRUBE)
  • CLASSIC PAIN AU CHOCOLATE (KOPIA)
  • CROISSANT FALL
  • CRUFFIN
  • DANISH (ROUND, SQUARE, RECTANGLE, COLORED)
  • KOUIGN AMANN
  • MILK BREAD FOCCACIA BREAKFAST ROLLS
  • MORNINGBUNS
  • SIGNATURE KNOT/COLORED LOAF BRIOCHE
  • WORLD CUP CRESENT

 

 

 

 

Costul cursului include:

Participarea la curs sub indrumarea master baker Bedros Kabranian

Produse pentru degustare la final de curs

Materia primă formata din ingrediente naturale de cea mai buna calitate

Suport de  curs - retetar

Echipament de lucru

Diploma de participare

Coffee break, snacks

Masa de pranz asigurata de scoala

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim cu dumneavoastra !

 

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri