Cursuri Bucatar

 

Cursurile se adreseaza celor care doresc sa obtina o calificare in mesera de bucatar dar si celor care vor sa urmeze aceste cursuri din diverse motivatii.

 

Este conceput in 5 Module, un plan de pregatire modern adaptat cerintelor actuale, cu notiuni de baza dar si cu introducerea unor teme teoretice si practice folosite in europene, ce vor fi aduse la cunostita cursantilor de catre specialisti in domeniu din Belgia, Elvetia sau Olanda. Practica va fi asigurata in locatii de 5 stele, utilate cu echipamente moderne. Parcurgere si promovarea celor 5 module se finalizeaza cu un certificat de calificare recunoscut in toate tarile membre ale comunitatii europene.

 

Sfaturi de la Seniori pentru un tanar bucatar:
- Deviza ta: "Trebuie sa fiu cel mai bun!";
- Sa iti placa meseria;
- Straduieste-te sa fii cat mai bine pregatit profesional si sa asimilezi cat mai mult;
- Asimiland mult, te poti vinde scump!
- Sa fii in stare sa executi orice comanda a clientului;
- Respecta igiena, e chiar mai importanta decat pregatirea profesionala;
- Aplica in bucatarie gastronomia bunului simt.


De ce sa urmati cursurile nostre? beneficiile vor fi:
- calificarea in meserie finalizata cu obtinerea unei diplome recunoscuta nu numai national dar si CE
- dobandirea de cunostinte in domeniul culinar la nivel international
- frecventarea unor cursuri moderne cu participarea unor traineri din Belgia
- oferim posibilitatea de a fi selectati la stagiu de practica suplimentar la o firma partenera din Belgia.
- consiliere in gasirea unui loc de munca in tara sau in strainatate.

Plata cursurilor se poate face si in rate.

 

 

Pentru interviu si inscrieri clic aici: Cursuri calificare Horeca School

Pentru cursuri ospatar clic aici: Cursuri chelner

 

"Clientul roman este pofticios. Stie sa manance bine si sa se distreze. Este larg la punga in comparatie cu occidentalul, dar cere adesea mai mult decat poate efectiv manca".
Ion Negrea, Asami


"Clientii occidentali stiu mai bine ce vor fata de romani. Noi abia de curand am capatat acces la anumite retete culinare si modalitati de preparare. Sunt romani care nici astazi nu stiu ce e acela broccoli!".
Anghel Rotaru, Casa Capsa


"Clientul roman este din ce in ce mai elevat, mai educat si incepe sa se intereseze de meniuri, produse si asocieri de produse"
Patrick Guibet, Café Theatro


"Intr-un restaurant, bucataria conteaza in proportie de 60%, iar restul inseamna servicii".
Dimitri Brun, Heritage


"Nu cred ca sunt cel mai bun, dar lansez provocarea celor mai buni. Ne dorim competitie si vrem ca acest restaurant sa ridice standardele in peisajul gastronomic romanesc".
David Contant, Heritage